Little White Lies #34

 

Singura si adevarata detinatoare a celor mai secrete taine din lumea filmelor indie, leacuri pentru ochi,ce leaga si dezleaga scenarii, productii, va poate ajuta si impaca cu persoana iubita, blesteme pentru dusmani, farmece, descantece pe baza de aventura, excitare, suspans, ofera sedinte de consiliere si indrumare pentru vizionare. Cu diplome internationale in parapsihogia de cinemateca, LITTLE WHITE LIES ofera seriozitate digitala.


http://www.littlewhitelies.co.uk/the-magazine/issue-34


Think Quarterly

Asta e tot de la Google domnle’ ! Gandita despre digitalul asta nou, mai mobil, mai rapid, cu si mai multa informatie binara pentru ceva parteneri tintiti din zona europeeana numita Regatele Unite. Infograme, citate, pilde de la afaceristi cu afaceri in zona datelor, ilustratie ‘scumpica’, na, THINK QUARTERLY!

acum si in format PDF

Asta e LUCKYME

Multpreacinstitul label cu drag de muzica, ceva arta si halca, casa pentru bunaciuni ca Hudson Mohawke, Lunice sau Machine Drum, Jacques Greene sau Eclair Fifi si-a re-produs site-ul intr-un mod mai de 2011. Stirea buna e ca au revenit, concomitent, si mixtape-urile: mega bufet de selectori din cea mai tanara si talentata sc0ala de genuri impletite cu hiphop, dubstep, house si ce ar mai fi beat rupt.  Ai aaaa iaaai!!!!!! Cu recomandare de cules tot ce prindeti cu right click > save as….

Pupici!

 

Little White Lies #33

“Da stiu, am inceput cu stangul. Poate, ca un fraier, cand ai venit la noi acasa nu m-au interesat deloc povestirile tale despre filme, actori . Iar dupa faza de la masa, cand ai zis nasol de Star Trek te-am trecut, claaaaaaar, in carnetel cu rosu si am mazgalit langa numele tau: niciodata. Dar timpul mi-a limpezit gandurile si te rog, cat mai esti prin oras sa ne vedem. Nu vrea sa te sperii dar cred ca te iubesc.”

http://www.littlewhitelies.co.uk/the-magazine/issue-33

grafic.sunet.cam.asa